Fotografiranje vjenčanja

Profesionalno fotografiranje vjenčanja, vaše svadbene svečanosti, jednog od najljepših dana u vašem životu.

Fotografiranje vjenčanja važan je dio organizacije svečanosti vjenčanja. Prepustite mi da Vaš najljepši dan ovjekovječim predivnim fotografijama u kojima ćete uživati cijeli svoj život. Dozvolite da se zajedno zabavimo uz foto session na predivnim lokacijama i napravimo nezaboravne fotografije vašeg vjenčanja. Uvijek težim da moje fotografije budu unikatne, kako biste sa Vašeg vjenčanja imali što više uspomena. Osjećajte se opušteno uz svojeg dragog ili dragu, a na meni je da Vam izradim fotografije u kojima ćete uživati godinama poslije.

Vaše vjenčanje započinjemo fotografiranjem priprema mlade i mladoženje, kumova, roditelja i prijatelja. Zatim nastavljamo sa fotografijama dolaska mladoženje po mladu, zajedničkim foto sessionom do odlaska u crkvu ili kod matičara. Slijedi odlazak na proslavu te fotografiranje uzvanika, zatim prvi ples upravo vjenčanog mladog para. Nakon toga u restoranu nastavljamo s fotografiranjem vaše zabave i do rezanja torte i bacanja podvezice i buketa. Nakon cijelog dana i nezaboravne večeri, osim svoje najdraže osobe u zagrljaju imati ćete puno predivnih fotografija. Vašu ljubav fotografiram s ljubavlju. Želim da i vi mene pamtite po lijepim fotografijama kao što ćete pamtiti svoj najdraži dan u životu.

Fotografiranje vjenčanja Zagorje Bajcer

odgovori na česta pitanja

U prosjeku isporučujem od 700 do 1.000 obrađenih fotografija za cijelodnevni event. Nekad to bude i više od 1.000, ovisno kakva je atmosfera. Ako uhvatim više super trenutaka, neću ograničavati broj obrađenih fotki. Neobrađene sirove (RAW) fotografije ne isporučujem.

Rok isporuke obrađenih fotografija u digitalnom obliku je 30 radnih dana. Rok isporuke albuma je 30 radnih dana od odabira fotografija. Fotografije za bookove mogu odabrati ja ili Vi, po
dogovoru.

Evente do 150 uzvanika radim sam. Za više uzvanika preferiram i osobno preporučujem još jednog fotografa. Ako sam okružen sa 200 uzvanika, a ja sam jedini fotograf, nerealno je očekivati da ću uspjeti pokriti sve.

Video ne snimam, ali Vam mogu preporučiti snimatelja. Ako ne želite snimatelja na moju preporuku, slobodno istog sami angažirate.

Živim u Krapini, Krapinsko – zgorska županija. Unutar 50 km od Krapine putovanje je uračunato u cijenu. Ukoliko putujem više od 50km (u jednom smijeru), putni troškovi iznose 1,50 kn/km
plus cestarine. Ako je event udaljen više od 200km ili 2 sata vožnje, potrebno je osigurati smještaj.

Ukoliko se odlučite za moje usluge, rezervacija (kapara) iznosi 20% dogovorene cijene nakon čega potpisujemo ugovor. U slučaju otkazivanja termina s Vaše strane, kapara se ne vraća. Rok
plaćanja je 5 dana od fotografiranja (iznos umanjen za kaparu). Ukoliko ne podmirite račun, gubite prava na fotografije te iste neće biti isporučene.

Photo session možemo odraditi na dan eventa ili koji drugi dan. Ako se session radi na dan eventa, molim da u dnevnom protokolu oslobodite cca 40 minuta za isti. Fotografije sa photo
sessiona su u uvijek najljepše u albumu.

Nudim bookove vrhunske kvalitete tiska. Bookovi su dostupni u više dimezija, boja i oblika, a odabirete ih na sastanku.

Ne, album (book) ne morate naručiti odmah. Možete ga naručiti kada god želite, čak i za nekoliko godina, jer obrađene fotografije sa svih evenata čuvam zauvijek.

Koristim vrhunske Nikon full frame (FX) fotoaparate i pripadajuće objektive. Također sa mnom na evente putuju flashevi sa radio kontrolerom, reflektori, foto kišobrani, softbox, laptop, hrpa baterija… Uglavnom, pun gepek karavana. 🙂

Cijene su dostupne na upit. Nakon što mi detaljno opišete što točno želite, šaljem Vam ponudu.

Fotografije osim u obliku albuma, isporučujem u dva digitalna oblika. Jedan oblik je personalizirani USB stick u drvenoj kutijici sa laserski ugraviranim datumom i natpisom na kutijici. Drugi digitalni oblik je web galerija na mojoj web stranici, plus download svih obrađenih fotografija u paketu. Web galerija je dostupna isključivo osobama kojima Vi date link do iste te ju ne mogu vidjeti ostali posjetitelji moje web stranice. Web galerija dostupna je 30 dana od objave, po dogovoru moguće i duže.

kontaktirajte me

Fotografija govori više od 1.000 riječi. Ispričajmo priču zajedno!

tomislav@bajcer.com

099 684 07 04